Mätportalen

För att använda Mätportalen

Gå in på maetforum.se och klicka på den stora röda knappen högst upp till höger. Väl där registrerar ni er som användare genom att fylla i mailadress och önskat lösenord. Detta lösenord kan närsomhelst ändras inne i portalen alternativt genom ”glömt lösenord-funktion”.

 När ni sedan loggar in kan ni enkelt lägga till instrument, medarbetare samt beställa kalibreringar inne i portalen. Ni kan också enkelt flytta ansvar för resp instrument till olika användare, för att på detta sätt hantera när anställda börjar/slutar. Önskar ni hjälp att komma igång med funktionen, ta kontakt med oss så sätter vi upp ert konto och guidar er genom portalen i ett personligt möte.

Enkel kalibreringskoll

Mätportalen sparar dig och företaget tid och kostnader i ägandet av dina precisionsinstrument. Vårt system är uppbyggt för att göra det enkelt för dig och säkerställa att dina instrument utför pålitliga och kvalitativa mätresultat.

Vi löser logistiken

Vi löser logistiken på ett modernt och effektivt sätt för dig som företagare. Oavsett vart i landet du befinner dig så kommer vi att bespara dig tiden i planeringen och processen att skicka dina instrument. Kalibreringsportalen skickar dig en fraktsedel i god tid innan kalibreringen

Digitala intyg

I vår bransch så är det viktigt att våra instrument har aktuella kalibreringsintyg. Det säkerställer resultatet av mätningen och förtroendet gentemot våra kunder. Vi utfärdar alltid ett digitalt intyg för din kalibrering hos oss som skickas till dig.

Kostnadsfri

Att använda tjänsten mätportalen kostar dig inget som företagare. Du kan fritt registrera ett konto och lägga upp dina instrument och få en smidigare och bättre kontroll på kalibreringen. Oavsett vilken leverantör du använder så kan du sköta det genom portalen.

Automatisk notis

När ett instrument behöver uppdatera sin kalibrering skickar portalen en påminnelse i god tid inför kommande kalibrering. Som användare och admin kan du även lägga in medarbetare. 

Sedan sköter portalen utskickandet av notiser till registrerade instrument och person. Genom portalen har du och dina medarbetare i företaget full kontroll på när instrumentet behöver kalibreras och uppföljningen av det

Minskad adminstrationstid

Delegera ansvar för upprätthållande av er instrumentpark. Genom att alla blir ansvariga för sina egna instrument och dessa hanteras smidigt i portalen minskar administrationstiden för att hålla instrumenten uppdaterade.
Rulla till toppen