CALCULATED INDUSTRIES

Calculated Industries är en amerikansk tillverkare av kalkylatorer och andra specialverktyg. Ett av deras mest populära produkter är ScaleMaster PRO XE, en avancerad skalpenna som är idealisk för arkitekter, ingenjörer, ritare och andra yrkesverksamma som behöver snabbt och exakt skala ritningar och planer.

ScaleMaster PRO XE är en allt-i-ett-lösning som kombinerar en digital skalpenna med 91 olika skalor, inklusive skalaomvandlingar och skalor för cirkulära och arkitektoniska ritningar. Den har också en praktisk minnesfunktion som gör att användaren kan spara de senaste 3 skalaomvandlingarna.

Dessutom har ScaleMaster PRO XE en stor, lättläst display som visar både den aktuella skalan och det aktuella värdet. Det finns också en integrerad och snabb skalfunktion som gör att användaren kan ändra skalorna och se de resulterande värdena i realtid. ScaleMaster PRO XE är en användbar och pålitlig skalpenna som gör det enkelt för yrkesverksamma att snabbt och enkelt skala ritningar och planer på ett korrekt och effektivt sätt.

Rulla till toppen