CHAUVIN ARNOUX

Chauvin Arnoux är en ledande tillverkare av mätinstrument som används inom ett brett spektrum av industrier, inklusive energi, elektronik, miljö och tillverkning. Företaget grundades 1893 och har sedan dess utvecklat ett omfattande sortiment av högkvalitativa mätinstrument som uppfyller behoven hos professionella användare över hela världen.

Bland deras produkter finns multimeter, ström- och spänningsprovare, kalibratorer, digitala oscilloskop, mätare för solenergi, mätare för klimatanläggningar och mycket mer. Dessa instrument är utformade för att möta olika krav och användningsområden, inklusive felsökning, underhåll, kalibrering, mätning och inspektion av elektriska och elektroniska system, energianläggningar, miljöparametrar och mer.

Chauvin Arnoux erbjuder också en rad programvaror och tillbehör som kompletterar deras mätinstrument, inklusive dataöverföringsenheter, trådlösa sensorer, termoelement, mätledningar och mer. Företaget har också ett omfattande utbildningsprogram som hjälper användarna att få ut mesta möjliga av deras instrument och tillbehör.

Sammanfattningsvis erbjuder Chauvin Arnoux en bred och varierad produktportfölj av högkvalitativa mätinstrument som är kända för sin höga kvalitet, noggrannhet, tillförlitlighet och användarvänlighet, vilket gör dem till en ledande tillverkare inom mätinstrumentindustrin.

Visar 1–20 av 41 resultat

Rulla till toppen