Cirrus

Cirrus är en brittisk tillverkare av högkvalitativa ljud- och vibrationsmätare och -analysatorer. Företaget är starkt engagerat inom områden som bullerhantering och miljöövervakning och erbjuder en bred portfölj av produkter som används inom en rad olika branscher, inklusive miljö, industri, akustik och arbetsmiljö.

Cirrus produkter omfattar ljudmätare, ljudanalysatorer, bullermonitorer, vibrationstester, väderstationer och mer. Dessa instrument är utformade för att mäta och analysera ljud- och vibrationsnivåer, samt övervaka temperatur, luftfuktighet och andra miljöparametrar. De är lätta att använda och ger snabb och exakt information om ljudnivåer och andra parametrar.

Cirrus är känt för sin innovativa teknik och deras produkter är kända för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Företaget har ett omfattande utbildningsprogram och erbjuder också programvara och tillbehör som kompletterar deras mätinstrument. Cirrus är en ledande tillverkare inom ljud- och vibrationsmätning och är starkt engagerat i att hjälpa sina kunder att övervaka och hantera buller och miljöfrågor på ett effektivt sätt.

 

Visar alla 17 resultat

Rulla till toppen