Delta Ohm

DeltaOhm är en italiensk tillverkare av högkvalitativa mätinstrument för att mäta och övervaka fysiska parametrar som ljud, ljus, luftkvalitet, temperatur och fuktighet. Företaget grundades 1978 och har sedan dess utvecklat ett brett sortiment av instrument som är kända för sin höga kvalitet, noggrannhet och tillförlitlighet.

DeltaOhms produkter omfattar ljudmätare, ljudanalysatorer, vibrationsmätare, ljusmätare, fuktmätare, temperaturmätare, luftkvalitetsmätare och mer. Dessa instrument är utformade för att användas inom en mängd olika branscher, inklusive akustik, miljö, industri, byggindustri, medicin och mer. DeltaOhm är känd för att använda innovativ teknik och för att erbjuda instrument som är lätta att använda och ger snabb och exakt information om mätningar och övervakning.

Företaget har också en omfattande teknisk support och utbildningsprogram som hjälper användarna att få ut mesta möjliga av deras instrument och tillbehör. DeltaOhm är en ledande tillverkare inom mätteknik och är engagerat i att utveckla nya och innovativa instrument för att möta kraven från en mängd olika branscher och användare över hela världen.

 

Visar 1–20 av 25 resultat

Rulla till toppen