FLIR

Teledyne Flir är ett amerikanskt företag som är specialiserat på att tillhandahålla tekniska lösningar inom termisk bildteknik och sensorer. Företaget erbjuder ett brett utbud av värmekameror som används för att detektera, mäta och övervaka temperaturer och värmebildmönster i olika applikationer.

Teledyne Flirs värmekameror är kända för sin höga kvalitet, noggrannhet och tillförlitlighet. Produkterna finns tillgängliga i olika modeller och för olika användningsområden, inklusive industri, bygg och fastighetsförvaltning, räddningstjänst, medicin och forskning.

Teledyne Flir har också utvecklat programvara och tillbehör som kompletterar deras värmekameror och som används för att förbättra deras funktionalitet och möjligheter. Företaget har ett globalt nätverk av återförsäljare och servicecenter och har etablerat sig som en ledande leverantör av termiska bildlösningar på marknaden. Vi på Mätforum är stolta över att vara återförsäljare av Teledyne Flirs kvalitativa värmekameror. Vårt samarbete möjliggör för oss att erbjuda en bred portfölj av mätinstrument av högsta kvalitet, som möter alla olika behov och krav.

Visar alla 16 resultat

Rulla till toppen