Tandd

Tandd är en ledande tillverkare av högkvalitativa temperaturloggers och datainsamlingsinstrument för användning inom en mängd olika branscher, inklusive livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, energisektorn och forskning och utveckling.

Tandds temperaturloggers är utformade för att mäta och övervaka temperaturer i realtid i olika typer av miljöer och applikationer. Deras produkter är högkvalitativa, tillförlitliga och enkla att använda, och kan användas för att övervaka temperaturer i olika typer av material och ytor.

Företaget har ett stort utbud av temperaturloggers, inklusive engångsloggers och återanvändbara loggers med trådbunden eller trådlös dataöverföring. Deras loggers är utrustade med funktioner som hög precision, stor lagringskapacitet och enkelhet i användning. Tandd har också utvecklat programvara för att visualisera och analysera mätdatan.

Tandds temperaturloggers används för att övervaka temperaturer under hela tillverkningsprocessen, från lagring och transport till produktion och distribution. Deras produkter bidrar till att säkerställa att produkter håller rätt temperatur och uppfyller säkerhetskraven och regleringarna för respektive bransch.

Tandd är kända för sin höga kvalitet och innovation inom temperaturövervakning, och deras produkter används av professionella runt om i världen för att säkerställa högsta möjliga prestanda och tillförlitlighet i deras produkter och system.

Rulla till toppen