Tramex

Tramex är en av världens ledande tillverkare av fuktmätare och fuktmätningssystem för användning i byggnads- och materialindustrin. Företaget har ett stort sortiment av mätinstrument som används för att mäta och övervaka fukt i byggnader, tak, golv och väggar, samt fukt i material som betong, trä och isolering.

Tramex har utvecklat en unik teknologi för fuktmätning som använder resistansmätning och kapacitiv mätning för att ge hög precision och tillförlitlighet. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Tramex sortiment inkluderar fuktmätare för trä, betong och gips, samt fuktmätare för att mäta luftfuktighet och relativ fuktighet. Deras produkter är lämpliga för användning inom olika branscher, inklusive byggindustrin, fastighetsförvaltning och vattenskadesanering.

Företaget har också utvecklat en rad olika tillbehör och programvaror för att hjälpa användare att analysera och tolka mätdatan. Till exempel finns det programvaror för att skapa fuktkartor och identifiera problemområden i byggnader. Tramex mätinstrument är välkända för att vara robusta och hållbara, och de är utformade för att klara av tuffa miljöer och användningsförhållanden. Företaget är dedikerat till att fortsätta att utveckla och förbättra sina produkter och tjänster för att möta behoven hos deras kunder och hjälpa dem att upptäcka och hantera fuktrelaterade problem på ett effektivt sätt.

Visar 1–20 av 42 resultat

Rulla till toppen