KIMO INSTRUMENTS

Kimo Instruments är en ledande tillverkare av högkvalitativa mätinstrument för luftkvalitet, ventilation och energianalys. Företaget grundades 1979 och har sedan dess vuxit till en global leverantör av mätutrustning med ett omfattande sortiment av produkter.

Kimo erbjuder ett brett utbud av mätinstrument, loggers och givare som används för att mäta och övervaka olika parametrar som luftflöde, temperatur, fuktighet, ljudnivå och gaser. Deras mätinstrument är kända för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och precision, och är utformade för att användas i olika applikationer, inklusive HVAC-system, livsmedels- och läkemedelsindustrin, laboratorier, renrum och mer.

Kimos sortiment av mätinstrument inkluderar luftflödesmätare, termohygrometrar, anemometrar, ljudnivåmätare, tryckgivare och gasanalysatorer. Deras loggers och givare används för att övervaka temperatur, fuktighet och andra parametrar över en längre tidsperiod.

Företaget är engagerat i forskning och utveckling av nya teknologier för att möta kraven från olika branscher och användare över hela världen. Kimo har ett brett nätverk av återförsäljare och distributörer över hela världen och är ständigt på jakt efter nya lösningar för att möta kraven från sina kunder.

Visar 1–20 av 106 resultat

Rulla till toppen