Mätforum

Mätforum är en webbshop som specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa mätinstrument från ledande tillverkare inom olika branscher, inklusive bygg- och anläggningsindustrin, livsmedelsindustrin, laboratorie- och forskningsbranschen och mycket mer. Företaget erbjuder också kalibrering av mätinstrument med en egen portal för att hålla koll på kalibreringsintervall, vilket säkerställer att mätinstrumenten alltid håller högsta möjliga precision och tillförlitlighet.

Mätforum erbjuder ett eget sortiment av tillbehör för mätinstrument som inkluderar tätpluggar, Prandtl-rör och tätblåsor: Tätpluggar används för att täta hål och röröppningar vid mätning av fukt och tryck. Mätforums sortiment inkluderar tätpluggar med olika storlekar såsom 8 mm, 10 mm, 12 mm och 14 mm i paket på 50 till 1000 stycken. Prandtl-rör används för att mäta tryck i fluidströmmar, och är tillgängliga i olika storlekar och längder som 300 mm, 350 mm, 500 mm, 750 mm och 1000 mm. Det finns också olika diametrar att välja mellan, såsom Ø3 mm, Ø4 mm och Ø7 mm. Tätblåsor är en annan typ av tillbehör som används för att täta rör och hål under mätning av fukt och tryck. Mätforums sortiment inkluderar tätblåsor av olika storlekar, från strl 2 (max 100 mm) till strl 10 (max 600 mm).

Dessa tillbehör är en viktig del av mätinstrument och används för att säkerställa noggranna och pålitliga mätningar i olika miljöer. Mätforum erbjuder högkvalitativa och pålitliga tillbehör till rimliga priser för att underlätta användningen av deras mätinstrument. Mätforum erbjuder också uthyrning av många olika instrument för användare som har temporära behov av mätinstrument eller som vill prova utrustningen innan de köper den. Detta är en mycket kostnadseffektiv lösning för användare som bara behöver använda mätinstrumenten under en kort period. Företaget håller också kurser inom fuktmätning, termografi och vattenskadehantering för att hjälpa användare att förbättra sina kunskaper och färdigheter inom dessa områden. Kurserna är utformade för både nybörjare och erfarna användare och hålls av experter inom respektive område.

Visar 1–20 av 23 resultat

Rulla till toppen